FolkSkovlund - altid weekenden efter Pinse

I 2020 er det d. 4. - 7. juni
Du kan også hente vores PR-folder som PDF (983Kb)

Deltager betaling.

Vi vil gerne i bestyrelsen gerne understrege, at vi laver FolkSkovlund for vores fonøjelses skyld. Vi bruger mange timer hvert år, sammen med vore hjælpere på at lave netop de tre dage så musikalsk og ikke mindst socialt indholdsrige, så vi alle få nye venner og kontakter vi kan bruge, når vi tager hjem.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at selv vi hjælpere og bestyrelse betaler kostprisen på maden. Ingen personer har økonomisk fordel af deltager gebyret, med undtagelse af de instruktører, der er hyret til at undervise os.

Deltager gebyret afhænger af følgende:

  1. Antallet af deltagere .
  2. Hvor meget vi får i tilskud fra kommunen til instruktører.

Hvad dækker deltagergebyret?

  1. Kost:  alle måltider fra torsdags eftermiddagskaffe til søndags morgenmad.
  2. Logi: hvis man sover på sovesal på madras.
  3. Instruktør som følger jer helt til lørdagaften, i de grupper, der har det.
  4. Tre fantastiske jam aftner i "Møllehjulet"
  5. Medlemsskab af FolkSkovlund

Hvad dækker deltager gebyret ikke ?

  1. Vil man gerne sove i eget telt/campingvogn istedet for at sove på sovesal, koster det pr. nat pr. næse 50 kr. Altså 150 kr. for de tre dage.
  2. Kæreste eller ægtefælle betaler 950 kr. for kost og logi. (+ evt. camping)
  3. Drikkevarer sælges til meget lave priser.

Bestyrelsen i FolkSkovlund har regnet på 2020 deltagerprisen.
Som det første har vi besluttet at selve konceptet skal fortsætte som hidtil. Til næste år stiger deltagerprisen fra 1100 kr. til nu 1300 kr. heraf 100 kr. til medlemsskab plus generelle prisstigninger, samt at der de sidste 3 år har været et mindre underskud, som gør at vi ser os nødsaget til dette.
Vi ønsker også at beholde de lave priser i baren som også næste år f.eks. en lille rund 10 krone mønt for en øl. Omsætningen i baren har ligget på sammen niveau de sidste år. Alt overskud fra baren går til at holde deltagergebyret nede. (Så støt baren og minimer det I har med hjemme fra.) . Varde kommune Kultur og Fritid har også i år valgt at støtte instruktør honoraret med ca. 320 kr. pr. deltager. Det er vi meget glade for.

1300 kr.

Vi håber at vi sammen med jer også kan finde mange nye folk, som vil være med i familien FolkSkovlund, så vi kan få alle pladser besat og budgettet til at holde.

Med venlig hilsen

Carsten, Palle, Malene.