Sådan ser programmet for FolkSkovlund 2020 ud

Torsdag d. 4. juni
De der har fri hele dagen, kan komme ind på Assenbæk området fra kl. 14.00 og mødes med dem, de er blevet sat i gruppe med, efterhånden som I dukker op.

Kl. 15.00 kaffe
Kl. 18.30 – 19.30 er der spisning, ganske kort Carsten hvem er nye m.m.
Kl. 19.30 vi starter Malene har ordet, se deltagerlisten på hjemmesiden.
Kl. 20.30 mødes vi alle i Møllehjulet om bålet. Malene konferencier. Alle har instrumenter med og vi starter med Skovlund Song

Fredag d. 5. juni
Kl. 8.00 flaghejsning. Musik af skotsk/irsk 1, derefter morgenmad
Kl. 8.45 vi starter i grupperne
Kl. 12.00 middag, derefter tid til morfar eller en tur i naturen.
Kl. 13.30 vi fortsætter i grupperne
Kl. 15.00 kaffe
Kl. 15.30 vi fortsætter i grupperne
Kl. 18.00 Aftensmad.
Kl. 20.00 Palle konferencier. Vore instruktører vil underholde, så vi alle kan se og høre hvad de kan.

Lørdag d. 6. juni
Kl. 8.00 flaghejsning. Musik af skotsk/irsk 2.
Derefter morgenmad
Kl. 8.45 vi starter i grupperne

Vi får igen besøg af de demente og deres pårørende. Vi håber at I som sidst vil give dem en god oplevelse med masser af musik.
Kl. 12.00 middag, derefter tid til morfar ellen en tur i naturen.
Kl. 13.30 vi fortsætter med grupperne
Kl. 15.30 kaffe, Carsten sidder i Møllehjulet og der kommer I hen med jeres sætliste og gruppenavn. Jeg laver så en plan over, hvornår I skal spille.
Er der nogen, der gerne vil i bad og måske have en lille lur gør I det. Eller måske noget skal pudses af inden aftenen.
Kl. 18.00 aftensmad
Kl. 20.00 Carsten “Bager” Vi starter jeres koncert, I har ca. 20- 40 min. hver gruppe, max. 8 numre.
Vigtig!! vi bliver mange denne aften. vi flytter derfor scenen så den bliver overfor baren. udgangen der bliver kun til sceneskift. (og nødudgang selvfølgelig). Alle instrumenter som ikke bliver brugt, lægger I i kirken, når så man skal på scenen, henter man sit instrument, og ligger det tilbage efter brug. ( vil man helere opbevare det i bil eller campingvogn er det også helt ok…. men ikke i møllehjulet TAK. 
Derefter tager alle deltagere instrumenterne, og sammen slutter vi med ”Skovlund Song”, som blev skrevet første år af deltagerne Klaus Guhl og Ernst Jepsen. Efter det officielle program er der mulighed for at spille til røven falder af. Alle, der har lyst, kan skrive sig på en liste til at spille. Vi har valgt, at man max. spiller 3 numre ad gangen, så flere kan komme til, men man må skrive sig på så ofte man vil. Det giver et mere nuanceret program og folk kan komme i baren.

Søndag d. 7. juni
Kl. 9.00 flaghejsning. Musik dansk/nordisk, derefter morgenmad
Kl. 10.00 Vi håber meget på I alle vil hjælpe os og vores hjælpere 1.5 time med at rydde op, vi håber meget på at være tæt på færdig kl. 11.30 hvor vi alle mødes nede ved møllen hvor mange effekter er til salg på auktion.Alt fra: 4 stk. Eckermann bordhran trommer, sløringsnet, campingvogn, telt , lygtestandere, lamper og en masse andet. v/ Palle

Vi forventer at auktionen er slut omkring 12.00- 12.30 hvor så de sidste ord vil blive sagt fra os. har nogen noget at tilføje er I selvfølgelig velkommen.

Køkkenet er en meget vigtig del af festivalen, det er rigtig god og varm mad vi får, de har også egen bager, der bager morgenbrød hver morgen. Vis respekt for deres store indsats ved at overholde tidspunkterne for måltiderne.

VIGTIGT!! Kommer man efter 8.45 må man selv sørge for morgenmad.
HUSK DET !!!!

HUSKESEDDEL
Lommelygte og meget gerne flagermuslygte, da det er mørkt når du skal i seng
Sengetøj eller sovepose for de der ønsker at sove på sovesal, der er kun madrasser på gulvet.

Husk at få jeres vejskilt med hjem, de der vil donere det til Carsten kan aflevere det til ham, så vil han finde et nyt hjem til det hjemme i Grindsted.
Igen i 2020 vil vi have besøg af demente lørdag mellem 10.00 og 12.00. Hjælp os med at give dem en god oplevelse som sidste år.
I 2020 udvider vi antallet af spillemænd så vi giver flest mulige mulighed for at være med det sidste år. Der bliver 50 pladser.
Er der spillemænd som ikke når med bliver det muligt at komme til aftensmad lørdag aften og være med til jam til ud på natten. Aftensmad, morgenmad og Camping.
Gamle instruktører der har været her gennem tiden er inviteret til lørdag aften også.
Her sidste år kommer der to instruktør til hver gruppe.
Irsk/skotsk : Pia Nygaard og Dennis McLaughlin
Skotsk/Irsk : Christopher Davies og Peter Eget
Dansk : Rune samt Rasmus Grams Nielsen
Sækkepiber: Donald Grant og Alvis Kerr
Oldtime : Sven og Bobby

vBulletin statistic